Yorum Sayısı: 320
Konu Sayısı: 56
Rep Puanı:
16
Teşekkürler: 0
1 mesaj içinde 1 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
The Host
SanalPara (SP): 1 SP
Sevgili Arkadaşlar
Bu konu'yu açmamın sebebi 10TL.Net'te en çok rastladıklarımız'dan biri olan Genel Forum Takıntısıdır. Ben bunu ne kadar çok meslek veya bilgi forumu açıp arada'ki farkı kapat'maya çalışsam da genede tutturamadım. Nedeni kimsenin birlikte yardımlaşarak değilde tek başına bir yere hep aynı genel forum kurarak başarıya ulaşma çabasını göstermesi'dir. Bu davranışınızdan dolayı tebrik ediyorm. Neden derseniz tek başınıza canınızı dişinize takarak bir yere varma çabanız'dır. Ama lütfen bunu genel forum kurarak başarmaya çalışmayın. Zaten herkes forumu tek bir genel forum üzerine kurmayı endekslemiş sürekli öyle gidiyor. Adminimiz birazcık meslek tanıtım forumları kurun dedi ben o kadar açtım kendi kategorilerimi'de yazdım konularımı da paylaştım ama ilgi her zaman ki gibi olmuyor. Bu beni gerçek'ten forum kurmak'tan soğutuyor. Eminim'ki benimle aynı düşünce de olan arkadaşlarımız olacaktır. Bu ay kurmuş olduğum Forum Kariyerim ismin'de mesleki eğilim forumumu'da ilgi görmediğinden dolayı durum böyle giderse yakın zaman'da kapatacağı'mı dile getirmek isterim. Eğer gelin bir olalım ve daha değişik içerikli bize yararlı olabilecek bir forum açalım derseniz herşeyi üstlenirim ve hiçbirşey yapmaktan da kaçınmam. Herkesin bu konu hakkın'da yorumlarını bekliyorum.
Saygılarımla...
Yorum Sayısı: 568
Konu Sayısı: 28
Rep Puanı:
23
1 mesaj içinde 2 teşekkür verildi.
Teknolojik
SanalPara (SP): 0 SP
Konuyu duyurular bölümüne taşırsan iyi olur.
Evet arkadaşlar, biraz daha anlayışlı, düşünceli ve fikir alışverişinde bulunalım. Birlik olalım, yardımcı olalım biribirimize.
Rep Puanı:
16
The Host
Ben herkesi gelin bir olalım diye zorlamıyorum sadece daha yeni şeylere açık olmamız gerektiğini anlatmak istiyorum umarım bu yazdığım konuyu dikkate alırlar...
Yorum Sayısı: 1,267
Konu Sayısı: 64
Rep Puanı:
52
Teşekkürler: 4
1 mesaj içinde 2 teşekkür verildi.
AdigeEmperor
SanalPara (SP): 6 SP
Üyelerimiz İstedikleri Forumları Açmak da Özgürdürler, Ayrıca Açmış Olduğunuz Forumlara Yeterince İlgiyi Göstermezseniz Sırf Forum Açmak İçin Açarsanız Ve Sadece Destek Sitesindeki Üyelerden Ziyaretçi Umarsanız Olmaz
Yorum Sayısı: 625
Konu Sayısı: 52
Rep Puanı:
7
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Rüzgar
öncelikle şunu sölim...genel forum kuranlar genelde zorluk çekiyor..bence bunun nedeni ise genel forum çok içerik ve ayrıntı istediği için forum kurucuları bunun altından kalkamıyorlar...o yüzden genel forumlarda en azından kurucu dışında 3 kişi en az olmalıdırki bu fazla olan ayrıntıyı kapatabilsin...o yüzden elbette belli bir kategorideki forum daha avantajlıdır...the host kendi fikrimce şu anki forumunu bence ne olursa olsun kapatma...çünkü forumun eğitim üzerine ve forumun geliştikçe çok faydalı olacakır...ziyaretçi durumuna gelince o bence zamanla oda mümkün olur......şu an senin yapman gereken siteni zaman içerisinde gelişirmek....
Yorum Sayısı: 1,254
Konu Sayısı: 99
Rep Puanı:
20
0 mesaj içinde 1 teşekkür verildi.
Sho[C]k
02-12-2011 Saat: 17:43
(Son Düzenleme: 02-12-2011 Saat: 17:44, Düzenleyen: Sho[C]k.)
1 ay nedir ki? Forum açmak ve onu en yükseklere taşımak en az 1-2 yıl süren bir şey. Eğer bu kadar çabuk vazgeçersen tabikide düşersin. Sen konularını aç paylaşımını yap ve yetki verdiğin kişilerinde yapmasını sağla. Onlarında görevi bu olmalı. Herkes hemen anında üye ve ziyaretçi bekliyor. Bir durun... dediğim gibi yükseklere taşımak 1-2 yıl süren bir şey. Siz o sürede paylaşımlar yapın. (Örnek her bölümde 150 konu olursa mesela ve reklam, ziyaretçi [sadece bu siteden değil] vb. şeyler yapapıp çekerseniz): Forum 1 Numara olur
Rep Puanı:
16
The Host
AdigeEmperor Arkadaşım ben şuan'da sırf forum açmak için açmıyorum beni dinlemeden bu yorumu getirmen çok yanlış bence sen konuyu anlamamışsın. TurksPwR Arkadaşım Senin Yorumun Güzel Ama sen bunları uyguluyormusun çok merak ettim :D
Rep Puanı:
20
Sho[C]k
evet bir kaç sitemi kapattım bir iki tanesi açık olarak kaldı onlarla bir süre sonra ilgileneceğim. Bu forum (10tl.net) dışında bir sürü var.
Rep Puanı:
20
Sho[C]k
yani forum sabır meselesi :) Ne kadar sabırlıysanız o kadar üye gelir
Rep Puanı:
16
The Host
Ben bunları biliyorum zaten merak etme ama sabır'a gelirsen ben sende pek fazla onu göremedim bir ara topluluk açmaya' bile karar verdiniz tutmadı sonra bir'daha bir'daha... Bu eleştiri değil yanlış anlama sadece ben bunları biliyorum ;)
Rep Puanı:
20
Sho[C]k
Tutmadığından değil. Her gün okula gidiyorum. Sonra giriyorum Destek, face, Başka forumlar, şu bu... Ayrıca 4-5 tane forumum var bu forumda :) 3 tanesi kapalı 2 tanesi açık duruyor. Dediğim gibi tekrar döneceğim. Gördüğün gibi sabır konusunda değil. İlgilenemediğim için...
Rep Puanı:
16
The Host
Yani sana anlayış gösteriyorum ve durumunu'da anlıyorum bende hergün okula gidiyorum ama aynı yorumlar bana karşı böyle olmuyor. Benim bunu sırf heves için açtığım düşünülüyor ben en çok buna üzülüyorum.
Rep Puanı:
20
Sho[C]k
O zaman sende onlara karşı koy ve göster. Heves geçici ama yardım kalıcıdır :)