Arkadaşlar Furkomm'un forumu yani uzmanlnet.10tl.net forum sitesinden Furkomm'a özel mesajla karşılıklı reklam teklifi yaptım ama arkadaş beni aşağılayarak reddetti, reddetmesine değil, aşağalamasına kızdım ve ahlaksızca bir küfür yazdım. (Herhangi bir konusuna) Peşine beni orada banlayıp burada şikayet konusu açtı ve burdada tartıştık laflar söyledik birbirimize, peşine sinirliyken OnLiNe arkadaşımazada kötü sözler söyledim, çünkü çok sinirliydim. Sinirim yatışmıştı ki burada da ban yedim ve hemen uzmanlnet'e gidip bir hesap daha açtım ve gene bir konu açarak küfür yazdım hemen ardından banlanarak '4-5 tane daha hesap aç da 300 olalım' diye ban sebebi gördüm peşine bıraktım her şeyi 15-20 dakika bilgisayarı bıraktım sonra tekrar baktım ve cidden yaptığımın yanlış olduğuna karar verdim onlardan tekrar herkesin karşısında özür diliyorum ama benim kendime karşı yapılan haksızlıklara küçük düşürmelere karşı aşırı sinirleniyorum ve küfürler saçmaya başlıyorum biliyorum yanlış bir davranış ama kendimi kaybediyorum kendime sahip çıkamıyorum. Ayrıca bunu yazmamın nedenleri arasında emeklerim var, yani forum sitemin kapatılacak olması, 8 aylık bir forumum var, üyesi konuları az da olsa, teması kötü de olsa 8 aylık emeğim var, belki becerememiş de olabilir ama emek emektir ne kadar kötü olursa olsun. Şimdi tek isteğim forum sitemin kapanmaması ayrıca 3. defa söylüyorum o 2 arkadaştan söylediğim kötü sözlerden dolayı özür diliyorum. 1-2 kez daha olmuştu başka forumlarda böyle olaylar kendime sahip çıkamadığımdan, neyse fazla uzattım galiba herkese forumunda başarılı olmayı diliyorum, iyi eğlenceli forumlar..
Furkomm ve OnLiNe'den özür diliyorum.
|
27-06-2013 Saat: 19:56
o zaman bende senin ananı bacını sövüp özür dileyeyim
27-06-2013 Saat: 19:57
Neyse Önemli Olan Hatanızı Anlayıp Birdaha Yapmamanız Ancak Bu Sözleri Bana Söylemediniz Furkomm Ve Onlinenin Kararına Bakmalıyız .
27-06-2013 Saat: 19:57
her ne olursa olsun küfürde etsen büyülük yapman haklıda olsan haksızda olman çok iyi birşey gerçekten kavga ediyorsanızda özür dilemeyi biliceksiniz yaşınızı başınızı almış adamlarsınız ne gerek var huzur bozmaya kardeşçe yaşamak varken :) özürün için teşşekür edeiyorum kendi adıma
Bana söylediğin laflar hala beni düşündürüyor, kusuruma bakma kardeşim ben kabul etmiyorum..
Benim seni affedebilmem için, senin benim seni o mesajda aşağılamadığımı öğrenmen gerek. Bin kere söyledim bin kere daha söylerimde.. Ayrıca formunun şikayetini yapmayacağım, emekleri bende biliyorum..
27-06-2013 Saat: 20:05
(Son Düzenleme: 27-06-2013 Saat: 20:08, Düzenleyen: BeYLeRBeYi66.)
(27-06-2013 Saat: 20:03)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bana söylediğin laflar hala beni düşündürüyor, kusuruma bakma kardeşim ben kabul etmiyorum.. Benim temel amacım forumumun kapatılmaması ister kabul et ister etme adminim de görüyor ben gerekeni yaptım herkesin için de özrümü diledim. Şikayet etmiceksen sorun kalmamış gözüküyor, ben çıktım adamlık yapıp, büyüklük yapıp özrümü diledim gerisi beni ilgilendirmez.
27-06-2013 Saat: 20:08
@BeYLeRBeYi66 ;
İşte yapmacık özürlerle olmuyor bu iş, madem özür diliyosun bari formaliteleştirme, hakkımı hiçbir türlü helal etmiyorum etmemde.. hadi kolay gelsin, formunu da şikayet etmeyeceğim.
Sinirine hakim olacaksın.Forumun kapatılır mı bilmiyorum furkan admine mesaj attı galiba diğer hesabın 1 hafta banlandı bu bir hafta içerisinde kendini düzeltmeni öneririm.
1 hafta boyunca farklı hesaplar açma..Bu hesabını da banlıyorum. Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir.. Hz.Muhammed (s.a.v)
27-06-2013 Saat: 20:11
(27-06-2013 Saat: 20:08)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @BeYLeRBeYi66 ; Özür dileyen birini affetmeyip, kabul etmeyip de bana hakdan hukudan bahsetme.
Evet mesajı çoktan yolladım, ama geri yollayacağım bildirimi kapatılmaması için Muhammed abi..
Sanane kardeşim? sen bana bir soru soruyorsun kabul ediyor musun, etmiyor musun diye. Etmiyorum, küfürlerini düşün sen önce, bana birde hala laf söylüyor, ya sabır ya.
27-06-2013 Saat: 20:13
daha fazla konu uzayacaksa ve forumun huzuru bozulacaksa konuyu kilitliyorum
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi