Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SBS 2013
Arkadaşlar belki aranızda SBS ye girmiş olanlar vardır diye düşünüyorum umarım yararlı olur.

Arkadaşlar SBS 2013 haliyle kolej -bayağı zor- seviyesindeydi. Ama üzülmeye gerek yok çünkü o zaman taban puanları düşer... Yani kazık seviyesindeki SBS sınavda hedefiniz 450 puanlık X lisesi var. Ve SBS Zor soruldu. O zaman güzel kardeşim dershanede 450 çeken ama 350 aldıysan o X lisesine ya da ondan biraz kıytırık liseye gidersin (Ben öyle biliyorum).Ve size sbs yorumları geliyor...Yorumlar alıntıdır.

- SBS sorulari hiçde kolay degilmisss üzgünüm çocuklarr

- SBS cidden çok kolay, matematik biraz fazla işlemli sadece.

- sbs den çıktıktan sonra matematik kolaydı diyenlere "bi tane çakıcam şimdi " demek istedim diyemedim asdfg

- SBS'ye girenler inşallah istediği puanı alırlar ama matematik çok zordu.

- Sbs'yi de atlattık tamamdır :D

- SBS cevaplarını izliyim dedim yanlışlarımı gördüm kapadım.

- 2012 SBS DAHA KOLAYDI.LANET OLSUN YA

- SBS'yi hazırlayanlar hazırlarken ne içtiniz? 10 tl balon mu olur ?

- Sbs'yi bu kadar kolay yaptığınız için çok tşk yani aşırı aşırısı tşk böyle büsbüyük tşk.

- okulda ağlan ağlayana :(( sbs gercektende cok zorduuu :(

- Tamamı Küfürlü./Editlenmiştir.

- Şu SBS ingilizce sorularına bakiyim dedim Gökçe ile Ali Türk oldukları halde niye inglizce konuşuyor. ///Küfürlü İçerik////

- SBS İCİN YEMEMİSLER İÇMEMİSLER NASIL ZOR SORSAKTA COCUKLARA GERİLİM YASATSAK DİYE DÜSÜNMÜSLER.

- o değilde sbs de sınıfımdaki çocuk ne tatlıydı düşük alırsam ondan bilcem zaten sınavımı çöziyim çocuğa mı bakıyım

- +SBS'deki stratejin ne?
-Kanatları kullanma, kontra atak, alan savunması.

- sbs sorularini tvde cozen ogretmenler facia. Yoldan cevirmisler heralde
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping