Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Telefon Önerileriniz
not 2 amcamda var ya valla diom ilk gordugumde tablet sandım:)noteyi ele ama film fln izliceksen note al:)
bana kalsa ozellik bakımından sony düşük ama görüntü bakımından çok daha iyi bence tercihlerine ıphoneyide ekle cok rahat tasarımı eline göre yapmıslar farkeındaysan baş parmagın her tarafına uzanıyor:)

bana kalsa sonyi alırdım ama ille özellik diyosan s4 veya note 2

s4teki tasrımdada eline oturması icin s3 dede vrdı gliba tasarımı güzel yani ama 2 el lazım tek elle halledemezsin onunla isini:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-06-2013 Saat: 15:27)▓ONUR▓ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: not 2 amcamda var ya valla diom ilk gordugumde tablet sandım:)noteyi ele ama film fln izliceksen note al:)
bana kalsa ozellik bakımından sony düşük ama görüntü bakımından çok daha iyi bence tercihlerine ıphoneyide ekle cok rahat tasarımı eline göre yapmıslar farkeındaysan baş parmagın her tarafına uzanıyor:)

bana kalsa sonyi alırdım ama ille özellik diyosan s4 veya note 2

s4teki tasrımdada eline oturması icin s3 dede vrdı gliba tasarımı güzel yani ama 2 el lazım tek elle halledemezsin onunla isini:)

İphone ele alıncak kadar kötü telefon

bluetooth yok

flash player yok sadece youtube destekliyor

iTunes şarkılarını melodi olarak kullanmaya izin vermiyor.

msn yahoo gibi şeyler yok

Bluetooth üzerinden diğer aletlere içerik gönderilemiyor, Bluetooth sadece ve sadece kulaklık için kullanılabiliyor.

hafıza kartı yuvası yok

YouTube desteği sadece 10.000 video ile sınırlı.

Tarayıcısı var ama internetteki resim, müzik vb. dosyaları hafızaya kaydedemiyorsunuz.

daha cook var :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Samsung Galaxy S3 de karar kıldım telefon teknosa stoklarında kalmadığı için teknosanın merkezinde çalışan kuzenim sayesinde teknosada bulduk :) en geç pazartesi elimde olacaktır deneyimimi fotoğrafları ve puanımı forumda paylaşacağım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
samsung galaxy s3 aldım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nokia 3300 Al

Çok Sağlamdır...

Ace Güzel Benim Kullandığım...

Bendeki Beyaz ama :)

SAMSUNG I9300 GALAXY SIII MARBLE