Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Next hakkında Bakarmısınız ?
Sevgili Destek.10TL.NeT Üyeleri Lütfen Dinleyin; Eskiden Sevdiğim & Sevdiğimiz NEXT Arkadaşımız İle FaceBookta Görüşüyoruz Bana Dediği ''Küfürü Artık Bıraktım TaaRRuz'dan Bile Özür Diliyorum Kabul Etmiyor'' Son Sözü Çok Hoşuma Gitti ''Destek.10TL.NeT Benim İçin Bir Aile Gibiydi'' Dediği O Sözü Söyledikten Sonra Onuda Tekrar Sizlerinde Sayesinde Geri Gelmesini Rica Ediyorum / Ediyoruz.. Lütfen NEXT Arkadaşımızı Geri Getirelim Sevap İşleyelim NEXT Arkadaşımız Çok Üzgün LÜTFEN ARKADAŞLAR GERİ GETİRELİM
Not : Ben hiç bir şekilde fake değilim ıp de arayabilirsiniz.:)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Ben gelmesini istemiyorum fake hesaplar açıp saçma şeyler yazacağına adam gibi özür dileseydi,düzeldiğini kanıtlasaydı belki gelebilirdi.Buraya fake hesap ile gelip çoğu mesajında hava atmıştı sonra banlanmıştı.O mesajların yerine özür mesajı olsaydı daha iyi olurdu.TaaRRuz'a özel demekle olmuyor herkes görsün özür dilediğini Next.Sizi özledim ;))" Demekle olmuyor.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Neden çoğul konuşuyorsun? ben istemiyorum, 1 hafta önce yine ben küfrü bıraktım dediğinden 2 gün sonra ne annemi bıraktı ne babamı? çoğul konuşmayın. Herkes adına karar veremezsiniz.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
/istiyoruz ?
gerek yok sanıyorum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
@furkomm : ben sadece öneri yaptım sizin yerinize karar vermedim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Nedir Bu Çaba Zamanında NEXT sizin yüzünüze çok mu bakıyordu?
Gerekli Oylamayı Biz Daha Önceden Yaptık ve Açık Ara NEXT şansını kaybetti,İstenmediği Yerde Durmayı İstemesi de İçler Acısı.
Kendisi ve Arkadaşları Forumun Yakasını Multilerden Bırakmadı Sağolsunlar...
TaaRRuz adminimiz kabul edene kadar NEXT gelmeyecektir ve TaaRRuz adminde kabul etmediyse hiçbir güç onu buraya getiremez.

Boş Konular Açmayın KİLİT+ÇÖP (Daha Sonra TaaRRuz admin İnceleyecektir)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Pişman dediğiniz arkadaşa ait bir konu, linki koyar konuyu kapatırım;

Kod:
http://tr.mybbdepo.com/10tl-net-in-sahtekarligi-konusu.html
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM