Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Garip Şeyler Oluyor...
Arkadaşlar forumda gerçekten garip şeyler oluyor her üye küfür edip banlanıyor sizce de normal bir şey mi? Grafiker olmak için çabalayan ByMurat arkadaşımız dün küfürlü konu açıp banlandı.TcSungur adlı arkadaşımız da küfürlü konu açıp banlandı.Önceden de Serdar'ın hesabına biri girmişti hep küfürlü şeyler yazmıştı.Şimdi de Monster'ın hesabına biri girmiş yada Monster kendisi yapmış bilmiyorum ama gerçekten garip şeyler oluyor bir şeyler yapalım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
AsiPatron şefimiz konu açmıştıya herkez şifresini kontrol etsin diye ben o banlanan üyeden şüpheleniyorum
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Monster mı? Bende bilmiyorum ama bence bu hesaplara giren tek bir kişi var herkes banlanıyor çünkü.Herkes birdenbire neden küfür konusu açsın ki?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben yapmadım gerçekten haberim bile yoktu :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Her şey Zamanla Yoluna Girecektir,Yavaş Yavaş Hareketleniyor Forum Bazıları da Kendisini Tutamıyor Tabiki.:)
Yaz Tatiliyle Birlikte Tüm Görevlilere x2 Görev Düşecektir Diye Düşünüyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilemeyeceğim artık belkide kendisi yapmıştır bu devirde kimseye güven olmuyor. Benden size bi tavsiye eğer hesabınıza biri girerde millete küfür ederse hiç panik yapmayın direk bi üst yetkiliye bildirin ve hesaptan çıkın yetkili ip araması yaparak kim olduğunu bulabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Aslında bence Monster değil çünkü Monster yetkisi ile bişeyler yapmış ben birisinin hesabına girme işini diyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
@OwlShield ben monster demedim'ki AsiPatron Şefimiz bir konu açmıştı biri hesabına girmişdi onu söylüyorum yani monster'i suçlamıyorum
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kafam Fazlasıyla Karıştı Bir Adminimizin ve ya Admin Adayımızın Girmesi Etkili Olacaktır :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Monster'in samimiyetine inanıyorum.Banını açıcam lakin, hesabına sahip çıkamadığı için geçici uyarı puanı alıcak.Yada yetkisi düşer.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform