Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mütiş Işıklı Rank Setleri (+Psd İndirme Link)
Yok Birşey Reklam Sananlar Var Gidin Netten Bulun Sitede İyilik Yapanda Kabağat .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
ALıntı Yazısını Göremedim
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2013 Saat: 15:35)Bora™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ALıntı Yazısını Göremedim

Of Sanki Bizim Dedik Bekle Yazıyorum Unutum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
PSD Yok Milleti Kandırmayın Bari. Site Reklamıda Vermeyin. Bu Sözlü Uyarı Birdahakine Ban veya Uyarı Yersin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2013 Saat: 15:42)Şükrü K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: PSD Yok Milleti Kandırmayın Bari. Site Reklamıda Vermeyin. Bu Sözlü Uyarı Birdahakine Ban veya Uyarı Yersin.

Kardesim Ne Reklamı Site BeNM Değilki Bilip Bilmeden Konusma Öle Sitem Olsa Burda Ne İşim Var Sil Konuyu Ozaman YA ALLAHIM SEN SABIR VER YA TÖBE TÖBE GÜNAHA SOKARSINNIZ ADAMI HA .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2013 Saat: 15:44)EverPlay.10tl.Net Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(27-05-2013 Saat: 15:42)Şükrü K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: PSD Yok Milleti Kandırmayın Bari. Site Reklamıda Vermeyin. Bu Sözlü Uyarı Birdahakine Ban veya Uyarı Yersin.

Kardesim Ne Reklamı Site BeNM Değilki Bilip Bilmeden Konusma Öle Sitem Olsa Burda Ne İşim Var Sil Konuyu Ozaman YA ALLAHIM SEN SABIR VER YA TÖBE TÖBE GÜNAHA SOKARSINNIZ ADAMI HA .

Görevlilerle adam akıllı konuşmayı bılmıyorsun . Arkadaş uyarısı bence oyle konusma banı yer gidersin.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2013 Saat: 15:51)Rookie` Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Görevlilerle adam akıllı konuşmayı bılmıyorsun . Arkadaş uyarısı bence oyle konusma banı yer gidersin.

Ya Birader Sende Her Konuda Varsın Bi Uza Ya Banlarsanız Banlayın Surda 2 İnsana Bi Yardımımız Dokunsun Dedik Adamca Paylasım Yaptık İşine Yarayacak Alır Yaramayacak Uzar Kendinizi Sanalda Büyük Gösteriyorusnuz Rank'ta Yazan Rütbe İle Bi Havalara Giriyorsunuz Bizde Burda Görevliyiz Anca Milleti Banlatırma Derdindesiniz.Banlayınca Kalkar Misket Oynarısnız Önce Senin Bana Saygılı Olman Lazım Annan Baban Sana Saygı Öğretmiyolarmı Karsında 12 13 Yasında Veled Yok 19 Yasındayım .
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Kardeşim Sadece Sözle Uyardım Seni 2 Dk İndirip İçine Baksaydın Psd Olup Olmadıgını Anlardın Direp Kopyala Yapıştır İşine Alışmışsınız. Konu Kilit + Çöp. 1 Hafta Ban Rütbeliye Saygısızlıktan.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2013 Saat: 15:57)EverPlay.10tl.Net Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Ya Birader Sende Her Konuda Varsın Bi Uza Ya Banlarsanız Banlayın Surda 2 İnsana Bi Yardımımız Dokunsun Dedik Adamca Paylasım Yaptık İşine Yarayacak Alır Yaramayacak Uzar Kendinizi Sanalda Büyük Gösteriyorusnuz Rank'ta Yazan Rütbe İle Bi Havalara Giriyorsunuz Bizde Burda Görevliyiz Anca Milleti Banlatırma Derdindesiniz.Banlayınca Kalkar Misket Oynarısnız Önce Senin Bana Saygılı Olman Lazım Annan Baban Sana Saygı Öğretmiyolarmı Karsında 12 13 Yasında Veled Yok 19 Yasındayım .
lütfen sakin olun ve düzgün konuşun tartışma çıkarmaya gerek yoktur eğer devam ederseniz ikinizede uyarı puanı vericeğim.

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2013 Saat: 15:57)EverPlay.10tl.Net Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Konularını Saçma Sapan Editliyor Çok Çabuk Alevleniyorsun.
Bir Yetkiliyle Biraz Daha Saygılı Konuşursan Zaten Derdini Anlatabilirsin.
Şu Mesajın Bardağı Taşıran Son Damla oldu,Senin Biraz Dinlenmeye İhtiyacın Var.
Konu Kilit.+Şükrü K.'nın Verdiği Ban Alındı Biraz Daha Fazlasını Yani Arkadaşın Hakettiği Verildi :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(27-05-2013 Saat: 15:51)Rookie` Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Görevlilerle adam akıllı konuşmayı bılmıyorsun . Arkadaş uyarısı bence oyle konusma banı yer gidersin.
Bir daha söylüyorum sözlü uyarı sayın bir dahakine gerçek uyarı veririm. Şahsınızı ilgilendirmeyen konuda durduk yere ortalığı karıştırmayın.
Burada herkes insan, başka varlık olmadığına göre herkes eşittir ister renkli ister renksiz. Elbeteki saygı gerekiyor ama bunu köstekleyerek değil normal şekilde söylemek gerekir.

(27-05-2013 Saat: 15:57)EverPlay.10tl.Net Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ya Birader Sende Her Konuda Varsın Bi Uza Ya Banlarsanız Banlayın Surda 2 İnsana Bi Yardımımız Dokunsun Dedik Adamca Paylasım Yaptık İşine Yarayacak Alır Yaramayacak Uzar Kendinizi Sanalda Büyük Gösteriyorusnuz Rank'ta Yazan Rütbe İle Bi Havalara Giriyorsunuz Bizde Burda Görevliyiz Anca Milleti Banlatırma Derdindesiniz.Banlayınca Kalkar Misket Oynarısnız Önce Senin Bana Saygılı Olman Lazım Annan Baban Sana Saygı Öğretmiyolarmı Karsında 12 13 Yasında Veled Yok 19 Yasındayım .

Sizde hemen sinirlenip cevap yazmayın sonra neden kavga çıkıyor. Konu açarken yazılacak cevaplarada hazır olmanız gerekir. Düzgün vede sakin bir şekilde cevap verin.
Eğer konuyu düzeltmeyecekseniz gereksiz diye kitleyeceğim bilginize..
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu Daha Fazla Kirletmeyelim Yetkili Arkadaşlar Son Kez Konu Kilit + Çöp.
NOT:Kilitli Konuya Cevap Yazmayın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping