https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Her Türlü Tasarım İstekleriniz Yapılır..
iyilikte yaramıyor bu foruma .!
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Oraya koyduğun tasarım da PSD, böyle mi yapıcaksın?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu Resmin PSD'sini Verirmisin Lütfen.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(26-05-2013 Saat: 21:19)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Oraya koyduğun tasarım da PSD, böyle mi yapıcaksın?

İyilikte yaramıyor artık.Sizin gibi destek sitesinde paralı yapacağıma ücretsiz kendim tasarımda yaparım psd de kullanırım.Buna kimse karışamaz..
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
emek hırsızlığı yapmayın !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(26-05-2013 Saat: 21:35)MonsteR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: emek hırsızlığı yapmayın !

nerde emek hırsızlığı yaptık ??
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(26-05-2013 Saat: 21:13)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: iyilikte yaramıyor bu foruma .!

ünlem (!) işareti kaldırın sözlü uyarı.

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
(26-05-2013 Saat: 21:13)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı: iyilikte yaramıyor bu foruma .!

!(ünlem) i kaldırınız...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(26-05-2013 Saat: 23:51)Hüsamettin Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

!(ünlem) i kaldırınız...

post kasmayın ben gerekli uyarıyı yaptım sizin yapmanız gerek yoktur..sözlü uyarı.

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
(26-05-2013 Saat: 21:23)TheDangerous Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-05-2013 Saat: 21:19)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Oraya koyduğun tasarım da PSD, böyle mi yapıcaksın?

İyilikte yaramıyor artık.Sizin gibi destek sitesinde paralı yapacağıma ücretsiz kendim tasarımda yaparım psd de kullanırım.Buna kimse karışamaz..
Göndermelerin beni yıldırmayacak, buna emin olabilirsin. Ama sizler gibi insanlar olduğu sürece, ücretsiz desteğin mükemmelliyetini insanlar tadamayacak. Madem buna kimse karışamaz, o zaman bana ufaktan göndermeler yaparak sende karışamazsın, haddini biliceksin. Ben ücretsiz desteğin haricinde, daha çok emek harcayacağım sisteme ücretli kavramını koydum. İşinize geldiği gibi davranın, bir daha bana bu konu hakkında gönderme yaparsan cezasını da alırsın emin ol. Ayrıca böyle saçma konulara gerek yok, boşuna koyulmadı logo istek, avatar istek, banner istek katagorileri. İlk önce kendi ayıplarını düzelteceksin, sonra benim ayıplarımı düzeltirsin. Bu öğütümü de kulağına küpe et.

Konu Kilit + Çöp.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping