https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10tl.net dışı /OnLiNe
10tl.net dışı / OnLiNe
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(21-04-2013 Saat: 19:09)ozan74 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tanitim.jpg

Yıllar geçtikçe hayaller gerçek oluyor , teknoloji eğitim ile buluşuyor. E okul Veli Bilgilendirme Sistemi sistemi teknolojinin gelişmesi ile bizlere sunulmuş büyük bir etken platformdur. E-okul sistemi ile öğrencinin kendi kendine eğitim durumunu görmesi , notlarının kontrolünü ve böylece eğitim hayatında elde ki verilere dayalı planlar çizmesine olanak sağlamakta olan bir sistemdir. Böyle önemli bir sistemde ki haberleri, püf noktaları bu sistemi nasıl daha etken kullanabilirliğini ve hem öğrenci velilerinin hem de öğrencilerinin daha da bilinçlendirilmesi adına kurulmuş olan eokulvelibilgilendirmesistemi.org blogu bu gibi olaylar üzerine güncel ve anlık haberlerin bulunduğu bir sistemdir.
Bu harikulade e okul sisteminin tanıtım, haber ve ipuçlarını barındırma özelliğini bulunduran bu platform sadece bir blogtan öte olup, aynı ilgi alanına sahip kişileri bu platformda birleştirerek haberin altında ki yorum eklentileri sayesinde birbirleri ile etkileşime geçmelerini ve fikir alışverişinde bulunmalarını sağlayan sosyal bir blog sistemi olmasına imkan sağlamaktadır. Sadece haberlerden öte olarak e-okul hakkında son derece araştırma makaleleri ve nasıl ve ne için kullanılması gerektiği hakkında aydınlatıcı ve bilgilendirici yazılara da yer vermektedir. Böylece kişilerin e-okul sisteminin sadece bir yazılımdan öte olarak eğitim hayatında nasıl işe yarayacağı ve bu sistemi etken bir şekilde kullanarak nasıl başarıya ulaşılabileceği hakkında çok önemli ve gerçek bilgiler sunarak kişilere kendi gelecekleri için fırsatlarını kendi yaratabilecekleri bir bilinç oluşturmayı hedeflemektedir.
10tlnet dışı domain rapor edildiniz..

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
PGM
Teşekkür verenler:
10tl.net Dışı
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Kullanıcı cezalandırıldı konu kilit.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping