https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Afiş Tasarımı | Öneriler
Keşf@ projesi için afiş tasarımı yaptım. Bu afişte göze hitap etmeyen şeyler nedir sizce ?

kesf@2.png
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-04-2013 Saat: 00:39)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Keşf@ projesi için afiş tasarımı yaptım. Bu afişte göze hitap etmeyen şeyler nedir sizce ?

kesf@2.png

En Alt Sol Köşedeki Keşfa

Ve En Alt Sağ Köşedeki Okuduğunuz İçin Teşşekürleri Başka Bi Stille Yazabilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-04-2013 Saat: 00:45)Teknology Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(12-04-2013 Saat: 00:39)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Keşf@ projesi için afiş tasarımı yaptım. Bu afişte göze hitap etmeyen şeyler nedir sizce ?

kesf@2.png

En Alt Sol Köşedeki Keşfa

Ve En Alt Sağ Köşedeki Okuduğunuz İçin Teşşekürleri Başka Bi Stille Yazabilirsin.

Logo tasarımı nasıl ?
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet Başarılı Bir Çalısma Olmus Tek sorun koyu gri kullanmıssın birazdaha rengi açabilirsin bir öneride bulanayım yerinde olsam çerçeve şekilinde yapar içersiniz beyaz yapardım tabi çerçeve kosunda sadece köşelere düz yada oval olarak terci ederdim.

Yazı Renklerine Gelirsek renk cümbüşü olmus 2 veya 3 renkten fazla kullanmamanı öneririm renkler birbirne yakın olmalı :)
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac)

İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero)

Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Daha Güzel Olabilirdi Yanına 1 İcon Eklenebilirdi...

Yanındaki Güvenli Parola Oluşturma Butonu Turuncu Yapabilirdin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyimiş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çok güzel olmuş.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping