https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DevonGrafik Lionel Messi Wallpaper
Untitled-1.png

messiwallpaper.jpg

bilgi.png

İlk Wallpaper çalışmam. Daha önce denedim ama sunduğum tek wallpaper tasarımı. Umarım beğenirsiniz.

Konu Orjinali
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne Diyebilirim ki Tek Kelime İle "MÜKEMMEL"
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-04-2013 Saat: 22:22)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne Diyebilirim ki Tek Kelime İle "MÜKEMMEL"

Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Çalışma =)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Last'ın dediğinden :D :O
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-04-2013 Saat: 22:22)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne Diyebilirim ki Tek Kelime İle "MÜKEMMEL"
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yorunlar için teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Çalışma Grafiğin Güzelmiş.Grafiker Olman lazımmış :D
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-04-2013 Saat: 22:35)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel Çalışma Grafiğin Güzelmiş.Grafiker Olman lazımmış :D

İlk başta nerdeydik :) İmza avatar yapıyorum şu anda o sayılmıyormu :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Birşey diyeyim mi wallpaper değilde onun içindeki logo dikkatimi çok çekti,bazen stillerlede yaratıcı logo yapabilirsinya,sende ondan yapmıssın logoyu çok beğendim.Walpaperde başarılı fakat bilgi butonları felan çok ilgi çekmiyor kardeşim ellerine saglık :)
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-04-2013 Saat: 23:01)Einstein™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Birşey diyeyim mi wallpaper değilde onun içindeki logo dikkatimi çok çekti,bazen stillerlede yaratıcı logo yapabilirsinya,sende ondan yapmıssın logoyu çok beğendim.Walpaperde başarılı fakat bilgi butonları felan çok ilgi çekmiyor kardeşim ellerine saglık :)

Butonlar acemiliğime kaçtı yaparken.

Bende bakınca ilk logo dikkatimi çekiyor :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Logo gerçektende harika hiç büyütmüyorum renk seçimi,stille uygulama hiç bir ikon kullanılmaması yaratıcılık helal olsun..
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hdr tonlama mecut sanırım yada renk tonlamları kullanılmıs . Lionel Messi yazısı hariç ilgi çekici ve hos olmus renk uyun güzel başarılarının devamını dilerim
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac)

İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero)

Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerçekten şahane olmuş eline sağlık dostum :)

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=535949743114373&set=a.289388041103879.69533.261094780599872&type=1&theater

İşine yarar belki rayray :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-04-2013 Saat: 23:59)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=535949743114373&set=a.289388041103879.69533.261094780599872&type=1&theater

İşine yarar belki rayray :D

Beğendimm!

Eveet. Ares abi hdr ile alakası veya herhangi bir renk tonlama yok. Messi yazısını olmayınca bıraktım orda.

Diğer yorumlar için teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güzel olmuş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eline sağlık çok iyi olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: