Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İPhone 3G S
iphone.jpeg

Bir süredir sürekli dedikodusu yapılan ve merakla beklenen yeni iPhone WWDC09‘da duyuruldu. Yeni iPhone 3G S olarak adlandırılmış. Yeni cihazda görsel olarak değişiklik yapılmamasına rağmen sadece kullanılan materyalde değişiklikler yapılmış, daha çevreci bir hale getirilmiş. Yeni özellikler bir çok kişinin merakla ve sabırsızlıkla beklediği, iPhone gibi bir alette olmazsa olmaz dedikleri özelliklerden.

iPhone 3G S’in Yeni Özellikleri

Telefonun kamerası iyileştirilmiş, 3.0 megapiksel kamera ile fotoğraf çekimi esnasında Otomatik fokus yapabilme özelliği ve 10cm’ye kadar otomakro özelliği eklenmiş,
Öte yandan artık telefon 30FPS’te VGA kamera ile video kayıt yapabiliyor ve düzenleyebiliyor. Hatta videolar direk Youtube’a gönderilebiliyor,
Diğer önemli bir eksiklik giderilmiş ve MMS özelliği getirilmiş,
Telefonun performansı artırılarak 2 kat daha hızlandırılmış. (Artık mesajlar 2.1 kat daha hızlı, Safari’de NYTimes 2.9 kat daha hızlı açılıyormuş.)
Pil ömrü yükseltilmiş,
Sesle kontrol/komut özelliği eklenmi,
Spotlight ile hızlı arama yapabiliyor,
Pusula özelliği eklenmiş,
Nike+ ile yapılan özel anlaşma dahilinde yeni bir uygulama eklenmiş,
OpenGL|ES desteği ile HSDPA (Yüksek Hızlı Veri Pakedi İndirme İmkanı) 7.2 Mbps desteği eklenmiş,
Telefonun 16 Gb ile 32 GB’lük sürümleri mevcut gözükürken yine siyah ve beyaz seçenekleri satışa sunulacakmış. Telefon, ABD’de yine anlaşmalı olarak 199$ ve 299$’dan satışa sunulacak.
19 Haziran tarihinde Amerika’da, 9 Ağustos’ta ise Türkiye’de satışa sunulmasını bekliyoruz.
Yeni iPhone 3G S’in “S“si Hızı temsil ediyor ve bu iPhone için Apple, “şu ana kadar yapılmış en güçlü ve en hızlı iPhone” diyor. Detaylı bilgiyi buradan alabilirsiniz.

iPhone 3G S ile iPhone 3G karşılaştırmasına ise buradan ulaşabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teskkurler gzl paylasim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Rica Ederim. ßen Kullanıyorum Cok Memmunum Herkeze Tavsiye Ederim..!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bnde kullaniyorum bu telefonu 1hafta oldu alali.. kaca aldn?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
1.4 TL Parası Dudak Ucuklatabilir Ama Bir Bilgisayarda Olan hersey war :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
daha iyisi war hmde.. fakat telefonda flash yok :D bu telfnu degistrmm ben zten :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ßenim Bildigim İPhone un Hicbir Serisinde Yani Alt Modellerinde de Flash Yok ..Olsun Ama Yinede Bu Onun Ktü oldugunu Benimsemez..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yok ben kotu demedm. bide digr telefonlardan sarki fln gonderilmiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Iphone'yi boşver T20 daha güzel :D Android'li.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping