Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wolfteamcilar !!!!
Adil S. Admin Kp Ye Giriş Yapsana belki Düzeltebilirsin .

http://www.wolfteamcilar.10tl.net/admin/index.php
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kanka Dur Siteyi Geri Alıyom Adamın Pcesine %90 Virüs Attım :D
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-11-2012 Saat: 18:40)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kanka Dur Siteyi Geri Alıyom Adamın Pcesine %90 Virüs Attım :D

o kadar yetenegin varmi :D :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(13-11-2012 Saat: 18:59)azrail Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(13-11-2012 Saat: 18:40)EmSaLSiZ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kanka Dur Siteyi Geri Alıyom Adamın Pcesine %90 Virüs Attım :D

o kadar yetenegin varmi :D :D

az Çok var işte :D
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
admin siteyi kapatmakta haklı o siteden bu siteden onu bunu çalarsan böyle olur oysaki kendin daha iyisini yapabilirsin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-11-2012 Saat: 18:39)Adil S. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çözüm yolu varmı lütfen düzeltsin çıldırmak üzereyim şuan.

Sitende birsürü küfür içerikli paylaşım , j. script felan vardı ardından siten hacklendi indexe ana avrat sövdüler. Siteni ben şikayet ettim gereken yapıldı.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayır o site benim değildi ya allahım nasıl birşeysiniz siz. Admin ömmi cevapladı siteniz geri getirilicek yazdı .
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-11-2012 Saat: 17:11)Adil S. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hayır o site benim değildi ya allahım nasıl birşeysiniz siz. Admin ömmi cevapladı siteniz geri getirilicek yazdı .

İndexe ana avrat sovmeden onceki halinide ben şikayet ettim mause sağ tık yapınca yine ana avrat sovuyodu .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tüm forum siteleri FTP'de kayıtlı diye biliyorum adil. Birisi Silmiş olamazmı ? Örneğin sitenden veya senden nefret eden biri falan ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Neyse sonuçta geri gelicek adminle gece görüştüm şimdiki wolfteamcilar.10tl.net fakedir bilginize..
Tekrar Genel Şef...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-11-2012 Saat: 17:17)Adil S. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Neyse sonuçta geri gelicek adminle gece görüştüm şimdiki wolfteamcilar.10tl.net fakedir bilginize..

Fake Oldugu Zaten ap açık ortada :D Neyse sen kendini kasma madem adminle görüşmüssün siteni geri alacaksın sevindim :) Yalnız Sitedende çok küfür ediyosun. Bide o 2,5bin üyelik bir siteyi yenilemek zor olur neyse başarılar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2,5 değil 3,5di en son :D Takipçiler gelir. Sorun değil siteye hep gelen bırakmaz.

Arkadaşlar sitede taşındık yazıyor yalandır.
Tekrar Genel Şef...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-11-2012 Saat: 17:40)Adil S. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 2,5 değil 3,5di en son :D Takipçiler gelir. Sorun değil siteye hep gelen bırakmaz.

Arkadaşlar sitede taşındık yazıyor yalandır.

Yalandır diyosunda bu konuya kaç kişi bakıyoki :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Diğer konuyada yazdım siteyle ilgilenen bakar aga.
Tekrar Genel Şef...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping