Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tekrardan Buradayım
(09-11-2012 Saat: 15:35)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Alıntı:Neyse ben içimi döktüm. En azından birazını. İlgilenmem gerek 3 büyük forum var. Artık bu forum benim için bitmiştir. Yetkimin alınmasını arz ederim. Artık desteği ücretli vereceğim. Çünkü ben yardım ettikçe sen beni eziyorsun.

Bunun amacı nedir?Herkes 2. bir şansı hakeder.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2012 Saat: 19:27)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-11-2012 Saat: 15:40)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Alıntı:Neyse ben içimi döktüm. En azından birazını. İlgilenmem gerek 3 büyük forum var. Artık bu forum benim için bitmiştir. Yetkimin alınmasını arz ederim. Artık desteği ücretli vereceğim. Çünkü ben yardım ettikçe sen beni eziyorsun.

Bu forum batıyor, haberiniz yok maalesef (yanlış anlamayın.) Herkes diğer forumlara geçerken, biz burda zaman harcıyoruz ve diğerleri buraya gelme kararı alıncada yetki felan verilir kesin bence.

Peki batmasının sebebi sizce neler olabilir ÖM den atar mısınız?
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2012 Saat: 19:27)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-11-2012 Saat: 15:40)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Bu forum batıyor, haberiniz yok maalesef (yanlış anlamayın.) Herkes diğer forumlara geçerken, biz burda zaman harcıyoruz ve diğerleri buraya gelme kararı alıncada yetki felan verilir kesin bence.

Adminin kararı neyse o , yetki işinde size söz düşmüyor..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Vay arkadaş gelmemiz yine birilerine koydu. Herkes nick değiştirmiş. Albert kimsin bilmiyorum ama insanlar makine değildir, fikir değiştirebilir. Burası gerçekten çok güzel bir yer ama güzelin kötüsü. Sizler kötüyü görüyorsunuz. Ben mybb sistemini burada öğrendim. Burada hala Smeaqol (Requiem - Burak), karanlık-61 (Mustafa) gibi bana yardımcı olan insanlar var. Şimdiki amacım burayı adam etmek olacak. Bunu tabi yetkileri falan ayarlamakla değil, bazı şeyleri değiştirerek olacak. Neyse çok fazla uzatmaya gerek yok. Hoş bulduk Taarruzcuğum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:kart -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping