07-11-2012 Saat: 18:10
yetkilerimi lütfen alın tekrar üye olcam yetkilerimi= 650443, Semih Y. ve Pelesenk'e verin öleştirin nasıl olsa her dakika peşimden ayrılmıyolar grafiker oldugumdan beri. Beklıyorum Yetkimin Alınmasını. :(
Yetkim Alınsın (Acil Bakınnn)
|
07-11-2012 Saat: 18:10
yetkilerimi lütfen alın tekrar üye olcam yetkilerimi= 650443, Semih Y. ve Pelesenk'e verin öleştirin nasıl olsa her dakika peşimden ayrılmıyolar grafiker oldugumdan beri. Beklıyorum Yetkimin Alınmasını. :(
07-11-2012 Saat: 18:12
Şimdi Neden Böyle Bir Karar Veriyorsun ki Ben Sadece Bizi Kendinden Üstün Görme Herkes Eşittir Dedim . Ama Sen Bilirsin .
07-11-2012 Saat: 18:14
Bakın sabrımın doruk noktasına geldim! yeter. Ben sizin hakkınıda hiçbir zaman kötü birşey söylemedim.Ve sizin hakkınızda olan konuya yorum yaptım diye sitem ediyorsunuz.Ama şunu söyliyeyim ki siz hakettiniz.Yetkiniz bencede alınmalı.Üye gibi davranıp boş boş konşuyorsunuz.Birdaha benim hakkımda bir itham da bulunursanız; sonuçlarına siz katlanırsınız...
07-11-2012 Saat: 18:16
hepiniz öle böle diyosunuz senin sabırın şimdi taştıysa benımkı 2 saat önce taştı
07-11-2012 Saat: 18:17
Emre Bencede Hiç Bu Rütbeyi Haketmiyorsun . 17 Yaşındasın Ancak Hala Ergenlik Düzeyine Gelememişsin , Çocuklar Gibi Davranıyorsun . Bu Forumdaki Normal Üyeler Gibi Senin Gibi Değil , Hatta Senden Daha Üstünler , Çocuklaşmıyorlar .
arkadşlar söleyin hadı yetkini haketmiyorsun alsınlar diyin yetkililere mesaj atcam hadı içinizden ne geçiyosa hadı beklıyorum. eğer tm kardeşim kendini gelliştiriyosun aldırma filan yazarsanız konu kilitlicem
Tartışma Sona ermiştir. Konu Kilit + Çöp.
07-11-2012 Saat: 19:02
Biz kimseye rütbesini boş yere vermiyoruz ! Verdiğimiz kişilerin hepsi rütbesini haketmektedir !
Bizde ilk önce grafikerdik. Bizede haketmiyorsun denildi. Bir sürü laf işittik. Çocukça davranış diyorsunuzama farkında olmadan hepiniz çocukça davranış sergiliyorsunuz ! Kimseye aldırış etmeyin ve kimsenin işine karışmayın. Biri hakeder diğeri haketmez. Bu karar Adminindir. Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
![]()
07-11-2012 Saat: 19:05
(07-11-2012 Saat: 19:02)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biz kimseye rütbesini boş yere vermiyoruz ! Verdiğimiz kişilerin hepsi rütbesini haketmektedir ! teşekkürler :( yetkilerimi almayınız lütfen |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|