https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Durukan TemaV1 Editleme Bana Ait
Arkadaşlar Sağlam Kafa Temasını Editleyerek Güzel Bir Çalışma Yapmak İstedim Ve Bence Güzelde Oldu Bir tek avatar çerçevesi ekleyemedim
neyse Temaya Geçelim

Demo:http://ahmetcemiltemav1.10tl.net/

dc8bq.png

dc8ck.png

dc8d2.png

dc8dp.png

dc8f2.png

İndirme Linki:Tıkla İndir xD

Footerdan İsmimi silmeyin Nasıl Olmuş ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel temada sen sadece editlemissin baska bir temayı (:

Temayı yapmıssın üstüne eklemeler yapmıssın biz sıfırdan yapıyoruz ancak o zmn sadece senın teman olur (:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
biliyorum zaten footer a bakarsan anlarsın :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
SağlamKafa Theme Mavi'yi almışsın Limpid Water V1'in ikonlarıyla değiştirmişsin ikonlarını o kadar. Sen tema yapmamışsın ki. İkon değiştirmişsin. Hadi ortaya bir ürün çıtkı diyelim bu editleme olur yapma olmaz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-09-2012 Saat: 22:21)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: SağlamKafa Theme Mavi'yi almışsın Limpid Water V1'in ikonlarıyla değiştirmişsin ikonlarını o kadar. Sen tema yapmamışsın ki. İkon değiştirmişsin. Hadi ortaya bir ürün çıtkı diyelim bu editleme olur yapma olmaz.

Heh sen benım dilimden anladın :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
o konu iconları nı water temadanmı aldın kısacası hiçbir sey sana ait değil sadece kodlarla biraz oynamışsın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
arkplanları postbiti felanda değiştirdim .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşım eğer editlediysen temanın adını değiştiremezsin yine sağlam kafa theme dersin editledim falan filan dersin ama sen yeni bir tema yapmışsın gibi isim vermişsin.. Postbit alıntı.. yine ikonlar alıntı herşeyi alıntı yapmışsın senin ürünün olan birşey yok..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
kardeşim footeru tamamamen oynatmıssın gerçek yapımcısı nerde ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tema süper kullanıyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tema Yapımcısı AloneBoss tur. Tema Editlenebilir Fakat Yapımcı İsmi Yeralmalıdır Ve Konu İçinde Belirtilmelidir. Tema Üzerinde Silinemez!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
On off ikonları bana ait.İznin var mı ikonlarımı kullanmak için?
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-09-2012 Saat: 22:25)batuhan şirin Nickli Kullanıcıdan Alıntı: o konu iconları nı water temadanmı aldın kısacası hiçbir sey sana ait değil sadece kodlarla biraz oynamışsın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Merhabalar.

Temanızı Beğendim şahsen SaglamKafa orjinal sürümünüde beğenmiştim ama şunu söylemeliyimki fazla kırmızı geldiği için kullanamamıştım.

Başlıkta Editleme bana ait yazıyor.

Bu hali ile de çok güzel olmuş emeğinize sağlık derim AloneBoss görseydi sevinirdi diye düşünüyorum. Güzel editleme olmuş tabi thead konusunda çok hoşuma gitti :D Kullanabilirim teşekkürler.

Ayrıca TaaRRuz forum ikonlarını o kadar önemsemene gerek yok. Onlar temanın Pek birşeyi sayılmaz ama emeğin var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-09-2012 Saat: 14:19)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhabalar.

Temanızı Beğendim şahsen SaglamKafa orjinal sürümünüde beğenmiştim ama şunu söylemeliyimki fazla kırmızı geldiği için kullanamamıştım.

Başlıkta Editleme bana ait yazıyor.

Bu hali ile de çok güzel olmuş emeğinize sağlık derim AloneBoss görseydi sevinirdi diye düşünüyorum. Güzel editleme olmuş tabi thead konusunda çok hoşuma gitti :D Kullanabilirim teşekkürler.

Ayrıca TaaRRuz forum ikonlarını o kadar önemsemene gerek yok. Onlar temanın Pek birşeyi sayılmaz ama emeğin var.

Sadece Kırmızı Değil Yeşil,Mavi,Gri Renklerdede Çıkardı AloneBoss Görmedin Sanırım. İstediğin Renklerdense Bunlar Kullanabilirsin :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
olumlu yorum yapan herkese teşekürler olumsuz yapanlara bişey demiyeceğim sadece kendime bir tema hazırladım sonra güzel oldu diye paylaştım hem footerla da oynamadım alone boss gelincede bakar footerla oynamışmıyım diye

bakın bakalım footerla oynamışmıyım aloneboss un sağlam kafa teması resimlerinden aldım.
ZFLsH.jpg
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(25-09-2012 Saat: 14:47)kafle Nickli Kullanıcıdan Alıntı: olumlu yorum yapan herkese teşekürler olumsuz yapanlara bişey demiyeceğim sadece kendime bir tema hazırladım sonra güzel oldu diye paylaştım hem footerla da oynamadım alone boss gelincede bakar footerla oynamışmıyım diye

bakın bakalım footerla oynamışmıyım aloneboss un sağlam kafa teması resimlerinden aldım.
ZFLsH.jpg

Bu Resim Sana Ait Değilki Senmi Çektin Bize Footerle Oynamadım Diye Yazıyorsun Resmi Paylaşıyorsun !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
aloneboss çekmiş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-09-2012 Saat: 17:00)maHmut Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(25-09-2012 Saat: 14:47)kafle Nickli Kullanıcıdan Alıntı: olumlu yorum yapan herkese teşekürler olumsuz yapanlara bişey demiyeceğim sadece kendime bir tema hazırladım sonra güzel oldu diye paylaştım hem footerla da oynamadım alone boss gelincede bakar footerla oynamışmıyım diye

ZFLsH.jpg

Bu Resim Sana Ait Değilki Senmi Çektin Bize Footerle Oynamadım Diye Yazıyorsun Resmi Paylaşıyorsun !

kafle nin yazdığı yoruma iyi bakın lütfen
Alıntı:bakın bakalım footerla oynamışmıyım aloneboss un sağlam kafa teması resimlerinden aldım.
diye yazmış zaten. orjinal resmi koymuş ki kendi editlediği footerla karşılaştırın diye. Resim bana ait dememiş zaten.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-09-2012 Saat: 22:18)atalay1003 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel temada sen sadece editlemissin baska bir temayı (:

Temayı yapmıssın üstüne eklemeler yapmıssın biz sıfırdan yapıyoruz ancak o zmn sadece senın teman olur (:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping