Konuyu Oyla:
  • Toplam: 4 Oy - Ortalama: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tablet Aldım | Tabletim Nasıl ?
Herkese selam,

Az önce bir tablet aldım.Onyo Haipad Winner Color Edition 7" Sizce nasıl ?

Fiyatı ; 199,90

2 Adet aldım.Kardeşime de alındı :)
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Çin malı mı? :D Madein Chine :D
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel gözüküyor hayırlı olsun :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Android İşletim sistemimi :D

Şaka şaka :D

Kötü Değil bende düşünüyorum ama birkaç yıl daha bekleyip Daha iyisini alırım diyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2012 Saat: 21:45)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çin malı mı? :D Madein Chine :D

Türkiye menşei yazıyordu.Ama onyo sanırım çin malı :D Yani çakma :) Bundan sonra oradan girerim sık sık foruma :D

(19-09-2012 Saat: 21:47)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel gözüküyor hayırlı olsun :D

Teşekkürler.

Ek olarak bilgisayarın RAM'i 512MB DDR3 tabletinki 512MB DDR3 :D

(19-09-2012 Saat: 21:53)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Android İşletim sistemimi :D

Kötü Değil bende düşünüyorum ama birkaç yıl daha bekleyip Daha iyisini alırım diyorum

Evet Android :D Android 4.0 (tanıtımında ice cream sandiviç çizburger bişeyler yazıyordu ama :D) aldım bu bildiğimiz android 4.0 :D
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2012 Saat: 21:55)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-09-2012 Saat: 21:45)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çin malı mı? :D Madein Chine :D

Türkiye menşei yazıyordu.Ama onyo sanırım çin malı :D Yani çakma :) Bundan sonra oradan girerim sık sık foruma :D

(19-09-2012 Saat: 21:47)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel gözüküyor hayırlı olsun :D

Teşekkürler.

Ek olarak bilgisayarın RAM'i 512MB DDR3 tabletinki 512MB DDR3 :D

(19-09-2012 Saat: 21:53)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Android İşletim sistemimi :D

Evet Android :D Android 4.0 (tanıtımında ice cream sandiviç çizburger bişeyler yazıyordu ama :D) aldım bu bildiğimiz android 4.0 :D

Birşeyler yükleyebilrisin.

Ben Photoshop tan başlardım :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi Gibi babana söyle banada bitane alsın :D şirketleri varsa logolarını falan yaparım beleşe :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Seninki de iyi. Bende BUNDAN var hala kullanıyorum bayağı hızlı sadece internet hızı biraz düşük.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı Olsun Kardeşim. Elinizde Eskir İnşallah :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel, hayırlı olsun :)
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende Buna Benzer Bir Marka PolyPad in Tabletini Almıştım 200-250 liraydı sanırım fiyatı 2 ay sonra memnun kalmadım pek İPAD 3 Aldım Ve Şimdi Diyorum Ki Diğer Tabletler Yalanmış Onlarda İstediğin Herşeyi Yapamıyormuşum Vs Gibi İPAD 3 Kesinlikle Çok İyi Ve Ben Genelde Bilmediğim Duymadığım Markaları almazdım Örneğin O Tablette ANDROİD işletim sistemine uyuz olmuştum kullanışsız gelmişti.

Benim Durumu Olup Alacaklara Tavsiyem:İPAD Modelleri VE HTC modelleri olabilir.

Yinede Hayırlı Olsun Tabi İyi Kötü İşini Görür Görünüşü Güzel...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzelmiş :) Biz de mi alsak :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-10-2012 Saat: 15:38)NakedFacts Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzelmiş :) Biz de mi alsak :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-10-2012 Saat: 16:00)Deletex Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(14-10-2012 Saat: 15:38)NakedFacts Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzelmiş :) Biz de mi alsak :)

alınacaksa öyle birsey mı alınır ya kafayı mı yediniz arkadaslar çok iyi bi marka modelmiş gibi :S o fiyata madem birseyler düşünüyordun bunu alabilirdin hata etmişsin bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(20-09-2012 Saat: 16:32)Adil S. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel, hayırlı olsun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping