Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uzman Üye Başvurum
Ad & Soyad :Furkan Doğan
Okul:Yazmasamda olur diyedüşündüm bazı şikayet etdiklerimin hakkıda bilgialması istemiyorum
Varsa twitter ve facebook profilleriniz:
html bilgisi: Normal
css bilgisi: Az
php programlama bilgisi: 0
diğer bilgileriniz: 0
Daha önce Yetkili Olduğunuz Siteler :Yok Çünki Kendi Sitem İçin oğunlaştım
Daha önce yaptığınız Programlarınız/siteleriniz : Uzmanlnet.10tl.net
Şuanki rep puanınız: 1 :(
Geliştirdiğiniz elektronik devre ya da makine (veya tasarımı), patent v.b. var mı?: 0
Kendinizi yenilikçi olarak niteliyor musunuz? nasıl?: Yenilikci Olarak Niteliyorum siteyede yararm olacağını düşünüyorum
Kendinizi birkaç kelime ile anlatmak isterseniz: ir Sitede Üye Olup O sitede yükselmek biinsana gurur veriyor burdada kselirsem benim için gururkaynağı olacaktır.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar ...
PGM
Teşekkür verenler:
Sağolun :)inş sizingibi bende uzan üye olurum
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Çok Saolun :) inş sizin gibide olabilirim :)
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(03-09-2012 Saat: 16:13)furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sağolun :)inş sizingibi bende uzan üye olurum

Uzman üye olup ne yapıcaksın ? Bu senin büyük hedeflere ulaşma zamanını uzatır en iyisi sıfırdan bölüm şefi veya grafikerlige başlamak ben grafikerlik başvurumu çoktan koydum.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Haklısınız ama bölüm seflerinin cok zor alıyorlar forumdada belli bende bır yerden baslamalıyım dedım bu tüzden vede bölüm sefliği uzman üyeden sonra benim okadar bilgım yok her sey hakkında ben orankı alsamda kı ımkansız haketmedıgımı dusunurum :( bende burdan baslayayım dedım
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

-

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping