https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmayacak" HTML Kodu
Buyrun Kod +Rep Verirseniz! :)
Kod:
<!--Kod Dostu Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak START-->
<!DOCTYPE HTML><style type="text/css">div.sehitkani{position:fixed;text-align:center;z-index:9900;}div.yerdekalmck{top:0px;left:0px;width:100%;height:100%;}</style><style type="text/css">div.sehitkani{_position:absolute;}div.yerdekalmck{_bottom:auto;_top:expression(ie6=(document.documentElement.scrollTop+document.documentElement.clientHeight - 52+"px") );}</style><div class="sehitkani yerdekalmck" id="koddostusht7">
<!--Bu Kod, koddostu tarafıdnan Oluşturulmuştur--><center><div style="position:relative;background:transparent url(http://3.bp.blogspot.com/-PAcTXXkllr0/UDYIMsShxNI/AAAAAAAAMwA/zlQj6eGB-Uk/s1600/1334236352_sehitlerin_kani.png) no-repeat top left;width:600px;height:385px;border:none;margin-top:10%;">
<!--Bu Kod, koddostu tarafıdnan Oluşturulmuştur-->
<a onfocus="this.blur();" href="javascript:void(0)" style="display:block;width:32px;height:32px;font-family:Trebuchet MS, Arial, sans-serif;font-size:22px;color:white !important;-webkit-border-radius: 16px;border-radius: 16px;background-color:#3f3f3f;line-height:32px;border:2px solid #ccc;font-weight:bold;text-align:center;position:absolute;top:-7px;right:-7px;text-decoration:none !important;" onclick="document.getElementById('koddostusht7').style.display='none';">X</a></div></center>
<!--Bu Kod, koddostu tarafıdnan Oluşturulmuştur-->
</div>
<!--Kod Dostu Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak STOP-->
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
Bunu Ben Paylaştım İmzamda Var
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Paylaşımlarınıza demo vs eklerseniz
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Konuya Kilit İstiyorum Ben Paylaştım
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=17594
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu değişi walkng deneyebilirsin :(
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2012 Saat: 19:25)semihh Nickli Kullanıcıdan Alıntı: BU DEĞİŞİĞİ WALKİNG DENEYEBİLİRSİN!

Büyük harfle yazmak yasaktır.Büyük harf hakaret+bağırmak anlamına gelir.Düzeltin.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(02-09-2012 Saat: 19:25)semihh Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu değişi walkng deneyebilirsin :(
Hayır Aynısı
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Aynısı oldugu onaylandı konu kilit+çöp.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler: