Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gitdikce Büyüyoruz Bu Bir Mucize
Üyelerimiz 186 konuda toplam 426 mesaj yollamışlar.
Şu anda 26 tane üyemiz var.
En son üyemiz Over aramıza hoşgeldin.
En çok 15 kullanıcı Bugün 03:37 PM tarihinde çevrimiçi oldu.

http://uzmanlnet.10tl.net

Günde En az 3 Kullanıcı Onlıne Görevliller Delivey,HeYKeL,Juysti,burakorpinar
SORULARINIZI BU ARKADAŞLARIMIZA SORUNUZ

Bir Srürü Rütbe geldi Sayamıyorum Formumuza Gelin !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bu mu kalite bir üye listenie bakın Allah Aşkına her yerden farklı farklı rankları toplamış koymuş.İnsan 1 rank setinin ranklarını koyar.Ayrıca Sitedeki "Delir" kelimesi de aşırı anlamsız olmuş.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
sen sitemize gel reklam yap ban ye yediremeyince açıklarımızı bulmaya çalış oldu
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2012 Saat: 01:34)HeYKeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sen sitemize gel reklam yap ban ye yediremeyince açıklarımızı bulmaya çalış oldu

Ne açığı kardeşim adam toplamış toplamış gelmiş kalitesizliğini anlatıyorum burada senin dediğini ne alaka ?
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Katılıyorum Hatda arkadaşın öm si hala duruyorsa fotoğrafını çekipkoysun hem daha yeni başladım rank yapmaya beni kötülemek sana düşmez sen anca başkalarının sitelerinden faydalan !
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
tamam haklısın sensin evet anlıyorum

sitemize aykırı davranışlar sergileyen üyelerin sitemizle ilgili hiçbir eleştri yapmaya hakkı yoktur Yani kısaca sizene
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(29-07-2012 Saat: 01:36)OwlShield Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-07-2012 Saat: 01:34)HeYKeL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: sen sitemize gel reklam yap ban ye yediremeyince açıklarımızı bulmaya çalış oldu

Ne açığı kardeşim adam toplamış toplamış gelmiş kalitesizliğini anlatıyorum burada senin dediğini ne alaka ?

Tartışma çıkarma! Sürekli aynısını yapıyorsun.Sen kendi sitene bak diğerlerini rahat bırak.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Bana attığı ÖM duruyor
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Eeeeee sülalecek b*lamısınz başıma yav ? O ordan reklam yaptın diyor o ordan laf atıyor ! Ne hastası varmış şu kalitesiz sitenin ! Nerden bileyim ben reklam yapmanın yasak olduğunu ! Hemen başıma çıkmayın ! Toplayıp toplayıp koyun karışık rankları sonra da suçu bize atın.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
OwlShield tartışma çıkardığın sözlü uyarını not aldım. Bir daha olursa uyarı alacaksın.

Konu kilit.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping