Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İlk Rank Setim Aşırı Tecrübesizim
9rpnv.jpg

Arkadaşlar normalde böyle rank falan uğraşmam. hatta photoshop ile 3-5 gün önce tanıştım. çok basit oldu. sade oldu. ilk çalışmam. banlıyı yapmayı unuttum ama şimdi yapacak zamanım yok. başka zamana artık.

zaten rank yapmayı da internetten izlediğim bi videoyla öğrendim. ayrıca renkleri nasıl değiştireceğimi bile bulmam yaklaşık 10 dakikamı aldı :D iyi-kötü görüşlerinizi bekliyorum. beğenirseniz resimleri ve psdleri yollarım.

arkadaşlar bir de orda D.Mod yazıyor ya o aslında deneme moderatör. ama isterseniz deneyimli moderatör olarak da kullanabilirsiniz :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben buradan hem size hem de tüm arkadaşlara söyleyeyim. Rank vb. tasarımlar yapmak öncelikle bilgi ister. Sonra göz zevki, en son tecrübe ister. Zaten yaptıkça tecrübe kazanırsınız ama her kişi bu kadar yol alamaz. O yüzden 0 photoshop bilgisiyle rank yapmaya kalkmayın. Bir şekil çizip üzerine rütbe yazmayı herkes yapar. Tabi siz bilirsiniz ama...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-07-2012 Saat: 22:47)ProTuneR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben buradan hem size hem de tüm arkadaşlara söyleyeyim. Rank vb. tasarımlar yapmak öncelikle bilgi ister. Sonra göz zevki, en son tecrübe ister. Zaten yaptıkça tecrübe kazanırsınız ama her kişi bu kadar yol alamaz. O yüzden 0 photoshop bilgisiyle rank yapmaya kalkmayın. Bir şekil çizip üzerine rütbe yazmayı herkes yapar. Tabi siz bilirsiniz ama...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
vur dedik öldürdünüz beyler sakin. grafiker vb değilim daha. yeni başladım zaten. devamı gelirse gelir, gelmezse gelmez.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Beyler Sakin Adama Daha Tecrübesiz en azından şevkini kırmayın sizde bir zamanlar böyleydiniz fakat gün geçtikçe iyileştiniz aynısını bekleyin beyler :S Not: Ranklar Güzel Olmuş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İlk rank setim böyle değildi, güzel yapmak için inanmak lazım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim ilk rank setim

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=6391
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dandik diyorsunuz ama 6 kişi psd + rankları istedi şimdiden :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-08-2012 Saat: 15:54)theturx Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Dandik diyorsunuz ama 6 kişi psd + rankları istedi şimdiden :)

Pardonda bunu photoshop dan yaptıysanız ben paintten 5 katını yaparım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence güzel :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eh işde :)
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ehh işte başlangıca göre iyi :D
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sade olması kazandırıyor zaten.Çok güzel bence.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-08-2012 Saat: 16:09)Adil S. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Eh işde :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Senin baya bi çalışman lazım :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü: