Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aylık 8 tl'ye sınırsız internet..
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar olabilir ben olmayanlar için anlatıyorum..

Bilgisayarınız ile ,ayda sadece 8 tl'ye sınırsız internet kullanabilirsiniz,ister günlük 0,5tl,ister haftalık 5tl'ye..

Bunun için ihtiyacınız olan bir telefon ve bir bluetooth cihazı..
Telefondan değil bilgisayarınızdan kullanacaksınız interneti..

ben çoğu kez bu sistemi kullanıyorum evde,işte,tatilde,gezide,piknikte vs..

Diğer telefonlardada oluyor ama ben bu telefonla denediğim için söylüyorum nokia 5130
1230709_f520.jpg

Detaylı bilgi almak isteyen arkadaşlar olursa bu konu başlığı altında sorularını sorabilirler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biraz daha bilgi verir misin? Yani nasıl bağlanıyoruz felan ..
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bilgisayarınıza Nokia PC Suite yazılımını kurup,vodafone hattınızdan aylık cepnet tarifesine üye olup Bluetooth ile telefonunuzu yine bluetooth özelliği olan veya harici bltooth bağlanmış bilgisayarınızla eşleştiriyorsunuz ve pc suite yazılımını çalıştırıp internete bağlan seçeneğini tıklıyorsunuz,bu işlemleri yaptığınızda zaten ağ bağlantılarınıza otomatik olarak cep telefonunuz modem olarak tanıtılacak (Bluetooth bağlantısı üzerinden standart modem x) olarak ağ bağlantınız oluşacak ve internete bağlanıcaksınız..

Bundan sonra telefonunuzun bluetooth özelliğini açarak,ağ bağlantılarımdanda bluetooth üzerinden olan modemi tıklayıp bağlan dediğinizde otomatik olarak internet erişiminiz sağlanacak...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hmm, peki her Bluetooth özelliği olan telefonla bağlanabilir miyiz? Örneğin bende Samsung SGH X700 var. Bağlanabilir miyim ?
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sorun yazılımda eğer varsa pc suite tarzında bir yazılım olur.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping