Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ben Geldim :)
Merhaba ben yeni geldim site kuracağım güzel ve çok üyeli site olması dileğiyle :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar :)
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-06-2012 Saat: 11:32)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Başarılar :)

Gün Gelicek ve İşte O Gün Geldiğinde Sen
scaled.php?server=834&filename=aaaaaaaaa...es=landing
Böyle Olucan

hahaha güzelmiş :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:D sağol :)
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
e kimse yokmu başka :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yine benim nickime özenen birisi neyse hoşgeldin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
senin nickine mi özendim :D benim bütün sitede nickim böyle araştır :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kullanıcı başlığını bile FeneRLyy'den almışsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ne yapsaydım yalan mı söyleseydim :D o bir beşiktaşlyyy mi yazsaydım bunu mu demek istiyosun kardeş :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-06-2012 Saat: 12:05)GaLaTaSaRayLyyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ne yapsaydım yalan mı söyleseydim :D o bir beşiktaşlyyy mi yazsaydım bunu mu demek istiyosun kardeş :D

Hoş geldin!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Young Ve Fenerlyy Post Kasmaktan başka bişey bilmezmizmisiniz ? istediği nicki alamazmı ? bende Onurlyy yapabilirim yani herkez fenerlyy'denmi aldı çok saçma şeylerle uğraşıyorsunuz. birdaha böyle saçma şeyler yaparsanız uyarı alıcaksınız. /

Hoşgeldin İyi Forumlar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
hoşbulduk
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-06-2012 Saat: 12:08)OnuR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Young Ve Fenerlyy Post Kasmaktan başka bişey bilmezmizmisiniz ? istediği nicki alamazmı ? bende Onurlyy yapabilirim yani herkez fenerlyy'denmi aldı çok saçma şeylerle uğraşıyorsunuz. birdaha böyle saçma şeyler yaparsanız uyarı alıcaksınız. /

mesajlarımı kontrol et istersen bakalım kaç kez post kasmışım benim nickimle kaç kişinin sitesini çaldılar ben onun için bilgilendirdim özel mesajlarla ben 2 gün uğraştım post kastığım yok gerekde yok zaten.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-06-2012 Saat: 12:15)FeneRLyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(23-06-2012 Saat: 12:08)OnuR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Young Ve Fenerlyy Post Kasmaktan başka bişey bilmezmizmisiniz ? istediği nicki alamazmı ? bende Onurlyy yapabilirim yani herkez fenerlyy'denmi aldı çok saçma şeylerle uğraşıyorsunuz. birdaha böyle saçma şeyler yaparsanız uyarı alıcaksınız. /

mesajlarımı kontrol et istersen bakalım kaç kez post kasmışım benim nickimle kaç kişinin sitesini çaldılar ben onun için bilgilendirdim özel mesajlarla ben 2 gün uğraştım post kastığım yok gerekde yok zaten.

Savunmaya geçme hemen, sen tutupta şimdi bir kişiye benim nickimi v.s v.s diyemezsin,herkez burada istediği nicki alabilir, bunu burayaz yazmakta post kasmaktır, bir genel şef olarak sizi bilgilendiriyorum ve siz hala kendinizi savunuyorsunuz. /
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
saol beni bilen bilir 2010 :D :D :D: ;)(;)(;)(;)(; :D anladınız demi :D ;)(;)(;)(;)(;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
mehmeta
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform