Konuyu Oyla:
  • Toplam: 3 Oy - Ortalama: 4.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MyBB Destek Formu
Exclamation 
Arkadaşlar Kural Tartışmasında Adminimiz Demişti MyBB Destek Sitesine Yönlendirelim MyBB Desteği İçin Bunun Üzerine Forum Açtım http://destekmybbtr.10tl.net/ Adminimizde Kabul Ederse MyBB Desteği vericeğiz O Sitede Üyede Kaybetmiyecceğiz Adminimiz Ne Diyorsunuz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
konuyu keşke yönetim bölümünde açsaydınız..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim daha forum nasıl yazılır bilgin yok? :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-06-2012 Saat: 11:40)Young Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim daha forum nasıl yazılır bilgin yok? :)

katılıyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geliştireceğiz Kardeş Yeni Açtık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Neden hemen pat diye atlanıldı sorailirmiyim?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-06-2012 Saat: 12:17)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Neden hemen pat diye atlanıldı sorailirmiyim?
Admin Demişti MyBB İçin Gelenler, MyBB Destek Sitesine Yönlendirilmeli Diye Bende Açtım Admin Kabul Ederse MyBB İçin Gelenleri O Siteye Yönlendireceğim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence açmana gerek yoktu 10tl.net hizmeti olarak zaten 2 tane seçenek yaptık size bu mybb hakkındaki destekleriniz için kurulmuş bir site. daha çok benzeri yapılmaya çalışıldı ama olmadı. Hosting forumları webmasterleri ilgilendiren bir site ve çok iyi bir yol kat'etti. sıkıntısız bir biçimde. yeteri kadar destek var.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-06-2012 Saat: 22:43)The Host Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence açmana gerek yoktu 10tl.net hizmeti olarak zaten 2 tane seçenek yaptık size bu mybb hakkındaki destekleriniz için kurulmuş bir site. daha çok benzeri yapılmaya çalışıldı ama olmadı. Hosting forumları webmasterleri ilgilendiren bir site ve çok iyi bir yol kat'etti. sıkıntısız bir biçimde. yeteri kadar destek var.
Nabalım Açtık Artık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
tamam birşey demiyorum sadece görüşümü ifade etmek istedim kolay gelsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-06-2012 Saat: 22:53)The Host Nickli Kullanıcıdan Alıntı: tamam birşey demiyorum sadece görüşümü ifade etmek istedim kolay gelsin.
Saol :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar:

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping