Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tüm Üyelerin Dikkatine
Öncelikle herkese merhaba. Daha önceden bu yazacağım olayı biliyordum fakat uzun sürdüğü için konu açmamıştım. Şimdi kısa yolunu öğrendim ve hemen bu konuyu açmak istedim.

Arkadaşlar biliyorsunuz çoğumuz özel mesaj ile görüşüyoruz. Gerek destek için gerekse iletişim için. Peki bu özel mesaj ne kadar yer kaplıyor ?
Gelen Kutusu, Giden Kutusu, Taslaklar ve Çöp Kutusu...
Bunların hepsinde toplam 100 mesaj olursa (hepsinde diyorum bu çok küçük bir rakam) veri tabanında 1mb (çok büyük miktar) yer kaplıyor.

Bunun için lütfen sürekli olarak özel mesajlarımızı silelim. Eğer silmezsek ; başta forumlarımız olmak üzere 10tl.net yorulmaya başlar ve yavaşlar.

Kısayoldan özel mesajlarınızı silmek için link:
Kod:
http://destek.10tl.net/private.php?action=empty
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Daha dün sildim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Haklısın 1 keresinde 3 kişiye tek seferde destek vermiştim 67 mesaj silmek zorunda kalmıştım hem ufakda olsa yavaşlama sağlıyor hemde gerçekden çok olunca silmesi sinir bozucu oluyor :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kısayolunuda ekledim ! :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güncel !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Nasılsa host sınırsızdır diye silmiyordum. :) Ama bunu hiç düşünmemiştim.Önemsiz olanları boşalttım.Önemli olanlar xml şeklinde indirdim.10tl.net'te durmasın bilgisayarımda dursun :)
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping