30-05-2012 Saat: 18:00
Öncelikle herkese merhaba. Daha önceden bu yazacağım olayı biliyordum fakat uzun sürdüğü için konu açmamıştım. Şimdi kısa yolunu öğrendim ve hemen bu konuyu açmak istedim.
Arkadaşlar biliyorsunuz çoğumuz özel mesaj ile görüşüyoruz. Gerek destek için gerekse iletişim için. Peki bu özel mesaj ne kadar yer kaplıyor ?
Gelen Kutusu, Giden Kutusu, Taslaklar ve Çöp Kutusu...
Bunların hepsinde toplam 100 mesaj olursa (hepsinde diyorum bu çok küçük bir rakam) veri tabanında 1mb (çok büyük miktar) yer kaplıyor.
Bunun için lütfen sürekli olarak özel mesajlarımızı silelim. Eğer silmezsek ; başta forumlarımız olmak üzere 10tl.net yorulmaya başlar ve yavaşlar.
Kısayoldan özel mesajlarınızı silmek için link:
Arkadaşlar biliyorsunuz çoğumuz özel mesaj ile görüşüyoruz. Gerek destek için gerekse iletişim için. Peki bu özel mesaj ne kadar yer kaplıyor ?
Gelen Kutusu, Giden Kutusu, Taslaklar ve Çöp Kutusu...
Bunların hepsinde toplam 100 mesaj olursa (hepsinde diyorum bu çok küçük bir rakam) veri tabanında 1mb (çok büyük miktar) yer kaplıyor.
Bunun için lütfen sürekli olarak özel mesajlarımızı silelim. Eğer silmezsek ; başta forumlarımız olmak üzere 10tl.net yorulmaya başlar ve yavaşlar.
Kısayoldan özel mesajlarınızı silmek için link:
Kod:
http://destek.10tl.net/private.php?action=empty