Konuyu Oyla:
  • Toplam: 4 Oy - Ortalama: 4.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Destek.10tl.net Dergisi
(15-05-2012 Saat: 18:24)CaqLaRybak Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Alıntı:saygilar.gif

Ayrıca kapak tasarımına bir baktım.Biraz kötü olmuş. :) Değiştireceğim. Ama arkaplan resmi bulamıyorum.Önerir misiniz ?

kendiniz yapın bence

Kendim yapacağım ama nasıl bir şey olsun.Buna öneri istiyorum.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence Flash Tabanlı Hazırlayın Flash Page Flip Var Deneyin Derim Eğer Kullanamazsanız Ben Yardımcı Olurum Ancak Nettede Var Zaten Gereken Bilgiler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-05-2012 Saat: 22:29)F.S.M Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence Flash Tabanlı Hazırlayın Flash Page Flip Var Deneyin Derim Eğer Kullanamazsanız Ben Yardımcı Olurum Ancak Nettede Var Zaten Gereken Bilgiler..
Dergiye Her Türlü Kişi Alırız Ama Üyeler Dışında

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dergiye editör yazar grafiker vs alabilrisiniz bu sayede herkesin katkısı ve katılımı olur tek başınıza zor olabilir tavsiyem diğer sitelerin deergilerini incelemeniz
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Araştırıyorum zaten
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
isterseniz ben yazar olabilirim iyi yazılar yazarım yazı isteyenlerinkini de yazarım

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(16-05-2012 Saat: 16:30)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: isterseniz ben yazar olabilirim iyi yazılar yazarım yazı isteyenlerinkini de yazarım

önce bir dergi yazısı yazdınmı ? bunun dışında bir blog yönettinmi bunları bir göstermen lazım olmak istiyorum demekle olmaz ben 5 aydır blog yönetiyorum yinede ben olmak istiyorum demekde korkuyorum nedeni bu büyük bir hizmetin dergisi kolay birşey değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping