Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Merhaba Ben Newsong30
Bilgilerini abartmışsın yada o kadar biliyor musun emin değilim bende yaklaşık 3 senedir kodlamaya başladım daha anca vb.neyi iyice öğrendim ama elbet bilmediğim şey vardır :) 1 yılda 9 tane dili bu kadar iyi seviyede "BİLMEN" bana pek inandırıcı gelmedi ha başkalarına göre bu kadar iyi diyorsun fakat 1 yılda bu kadar dili öğrenipte kıyaslamak ... Ben 3 yıldır uğraşıyorum daha sadece 4 dili normal bir düzeyde biliyorum ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yirmi kişiyle kendini kıyaslayıp oranları öyle yazman yanlış. Ne kadar biliyorsun onları yazmalısın bende gitsem kodlama bilmeyen on-yirmi kişi ile kendimi kıyaslayıp hepsine %100 oran yazsam olurmu, olmaz.
Kısacası, kıyaslamadan doğruca bildiğin oranları yaz.
Çünkü bu işe senelerini verenler var.
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam o zaman herkes açısından yazayım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üzgünüz, yorumunuz düzenlenemedi. Yöneticiler Konu ve Yorum düzenlemeleri için zaman aralığını 30 dakikada bir düzenlenecek şekilde ayarlamışdır.

Böyle diyor. 30 DK Sonra düzenelerim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bide benim açımdan yaz o bilgileri bakalım :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
13 yaşındasın ve bunları biliyorsun? Hahaha :) Dalga konusu sandım bir anda, çocuk ciddiymiş. Senin yaşın kadar senelerini veren adamlar bile senin kadar bilgisi yok be. HTML yi yapan kişi bile %100 bilemez. Unutur vs. Araştırır...
Aramıza hoş geldiniz Bay Einstein...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yav kaç kere yazacağım ya? 20 Kişi arasında kıyaslama oranları şimdi düzenleyeceğim! Hala 30dk içerisinde... Diyor. Bekleyin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-04-2015 Saat: 19:43)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence bilgiler çok abartılmış. 1 yıldır bu kadar şeyi bilmeniz imkansız nerdeyse !
Ben 2 senedir ilgileniyorum, bildiklerim,
HTML %100
CSS %85 - Sana CSS'den soru, transform, transition, overflow, filter bunların ne işe yaradığını söyle. Sakın internetten bakıp da gelme.
PHP & MySQL %30
MyBB %92

Hepsi bu. Sendeki bilgilerin çokluğuna bak.

#Power hiç kimsenin %100 olamaz bilgileri lafım sana değil %100 diyen herkese :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar hepimiz üzerine gitmeyelim arkadaşın. Ben özelden konuştum dediği kadar olmasa da forumdakilere kıyasla bir şeyler biliyor. Herkes bildirmesin artık kavga konusuna döndü. Tekrardan hoşgeldin foruma :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ne var yani arkadaşlar öğrenemezmi ders izleyipte öğrenebilir öyle adamın bilgisi varki yazıyor =? benimde var yalan yok

html 100
css 100
mybb 100?
php 0
mysql 0
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-04-2015 Saat: 19:43)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence bilgiler çok abartılmış. 1 yıldır bu kadar şeyi bilmeniz imkansız nerdeyse !
Ben 2 senedir ilgileniyorum, bildiklerim,
HTML %100
CSS %85 - Sana CSS'den soru, transform, transition, overflow, filter bunların ne işe yaradığını söyle. Sakın internetten bakıp da gelme.
PHP & MySQL %30
MyBB %92

Hepsi bu. Sendeki bilgilerin çokluğuna bak.

Yemin Ediyorum Ki İnternetten Bakmadan Söylüyorum (Soruları Şimdi Gördüm.) Eğer İnternetten Baktıysam İnsan Değilim.

Transform: Maddenin(Nesnenin) Bulunduğu Yeri Ayralama Örneğin -webkit-transform: rotate(38deg)
Transition: Animazyon Hızını Ayarlama. Örneğin transition: 750ms 
Overflow: Sayfaların Yanında Bulunan Aşağıya İnem Çubuğunu Oluşturma. Örneğin overflow: scroll
Filter: İmagelerin(Resimlerin) Efekt Almasını Sağlar. Örneğin -webkit-filter: blur(2px)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(03-04-2015 Saat: 22:07)Kyoya Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ne var yani arkadaşlar öğrenemezmi ders izleyipte öğrenebilir öyle adamın bilgisi varki yazıyor =? benimde var yalan yok

html 100
css 100
mybb 100?
php 0
mysql 0

Kardeşim En Haklı ve Doğru Şekilde Sen ve Hatake Konuştu. Sğaolun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tartışmayın
Ara
Cevapla PGM